Δελτία Τύπου

Μίτσελ και...Μελισσανίδης

Δείτε στο ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ της Τετάρτης (17:30 AΡΤ-www.tilesport.tv) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη.

Δείτε στο ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ της Τετάρτης (17:30 AΡΤ-www.tilesport.tv) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη.

-Την ομιλία του Μίτσελ ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και το ριζικό rotation απέναντι στον Πανθρακικό -Την απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναικός για το θέμα του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

-Το άνοιγμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ για αγορά μετοχών για την κατασκευή της "Αγιάς Σοφιάς".

-Την προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014 (Πάτρα, 25-30 Μαρτίου) και τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Μπάμπη Ζελενίτσα. -Τις εξελίξεις στα διεθνή πρωταθλήματα Μπάσκετ (22η Ισπανίας, 22η Γαλλίας, 23η Αδριατικής,16η Βαλτικής).

-Τα νέα από τον κόσμο του ΝΒΑ. -Το ισόπαλο 1-1 της Μπάγερν με την Αρσεναλ, αλλά και το εμφατικό 4-1 της Ατλέτικο επι της Μίλαν στους χθεσινούς αγώνες ρεβάνς της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

-Την προαναγγελία των σημερινών αγώνων μεταξύ Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεντ Ζερμέν-Λεβερκούζεν.

-Την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Χάντμπολ (Αναγέννηση Βύρωνα-Ποσειδώνας Λουτρακίου 17-18 ,Φίλιππος Βέροιας-Δούκας 20-21).

-Τις προαναγγελίες των σημερινών αγώνων για την Ευρωλίγκα Γυναικών στο πόλο με την Βουλιαγμένη να υποδέχεται την Κίνεφ στη ρεβάνς του ισόπαλου 9-9 και τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη να παίζει με την Σαμπαντέλ στη ρεβάνς της ήττας με 9-10 στον Πειραιά. -Γκόλ από τα χθεσινά ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας με την Τσάμπιονσιπ και την Λιγκ 1 και 2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x