Γαλλία

«Μήλο της Έριδος» ο Ν’Κουλού

Δύσκολα θα παραμείνει στη Μαρσέιγ ο Νικολά Ν’Κουλού, αφού οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία του συλλόγου είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Αγωνίζεται στη Μαρσέιγ από το 2011. Έχει πάρει μέρος σε 65 αγώνες πρωταθλήματος, σημειώνοντας ένα γκολ. Ο Νικολά Ν’Κουλού δύσκολα θα παραμείνει στη Μασσαλία, αφού για αυτόν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πολλοί σύλλογοι, τόσο της Γαλλίας, όσο και του εξωτερικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, η Μονακό έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, θέλοντας να τον επαναφέρει στο Πριγκιπάτο, αφού εκεί ο Καμερουνέζος αμυντικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι αυτή που προσπαθεί να εξασφαλίσει την απόκτηση του Ν’Κουλού. Το ιταλικό κανάλι «Sport Mediaset» αναφέρει πως ο πρόεδρος της Νάπολι βρέθηκε στη Μασσαλία, προκειμένου να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τους ανθρώπους της Μαρσέιγ. Αντικείμενο της συζήτησής τους ήταν η μεταγραφή του 23χρονου αμυντικού.

Από την πλευρά της Μαρσέιγ δεν επιβεβαιώνεται η παραχώρηση του Νικολά Ν’Κουλού, αν και όλα δείχνουν πως ο παίκτης αναμένεται να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον πολύ σύντομα.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x