Stoiximan Super League

Μία-δύο αλλαγές από Μίτσελ

Λίγες αλλαγές ετοιμάζει ο Μίτσελ για το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Φανέλα βασικού παίρνει ο Φουστέρ, σταντ-μπάι ο Σάμαρης για να παίξει στη θέση του Εντινγκά.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει.

Πόσω μάλλον όταν αυτή προέρχεται από μία ιστορική νίκη (2-0), όπως ήταν αυτή του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League.

Ωστόσο, ο Μίτσελ μάς έχει συνηθίσει να κάνει κάποιες αλλαγές στους αγώνες του πρωταθλήματος με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το αντίθετο.

Όσον αφορά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ο Ισπανός δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει πολλά πράγματα στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών για να αντιμετωπίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Μία πιθανή αλλαγή είναι ο Νταβίντ Φουστέρ να παίξει στη θέση του Ερνάν Πέρες, ο οποίος αγωνίστηκε σε μεγάλο διάστημα του σημαντικού ματς με τους «κόκκινους διαβόλους».

Επίσης, είναι πιθανό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος να παίξει στα μετόπισθεν, με τον 51χρονο προπονητή να υπολογίζει ότι το ελληνικό στοιχείο θα κρίνει πολλά στο ντέρμπι.

Αν παίξει ο διεθνής στόπερ, θα πάρει τη θέση του Ιβάν Μαρκάνο. Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ φέρεται να σκέφτεται να βάλει τον Σάμαρη – στη θέση του Εντινγκά - δίπλα στον Μανιάτη, αν και ο Αφρικανός δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του και βοηθάει στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Τα αγωνιστικά προβλήματα των «ερυθρόλευκων» είναι γνωστά. Εκτός σίγουρα είναι ο Σαβιόλα και ο Σιόβας, ενώ ο Μιγκέλ Τόρες δύσκολα θα είναι στην αποστολή (παρότι γυμνάζεται κανονικά με την ομάδα).

Από την πλευρά του, ο Βαλντές αναμένεται να είναι στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x