Δελτία Τύπου

Μεταμόσχευση μαλλιών μετά το Champions league

Juventus ή Barcelona;Ενώ τα στοιχήματα πέφτουν βροχή σχετικά με το ποια από τις δύο ομάδες θα σηκώσει το κύπελλο του Champions League,έντονη είναι και η κινητικότητα στην αγορά της εμφύτευσης μαλλιών

Advertorial

Το καλοκαίρι, ειδικά μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, είναι η ιδανική εποχή για αρκετούς που θέλουν να επανακτήσουν τα πυκνά τους μαλλιά. Και φυσικά από τους ενδιαφερόμενους δεν λείπουν και οι διεθνείς άσοι.

Αρκετοί από αυτούς αναζητούν μέσα στο καλοκαίρι και μετά τους τελικούς το γιατρό που θα επαναφέρει την πυκνότητα στα μαλλιά τους. Γιατί μπορεί στο τερέν να δίνουν ρέστα, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα άλλων άσων του ποδοσφαίρου, όπως του Wayne Rooney που μετά από λίγους μήνες και μετά τις συνεδρίες εμφύτευσης, τα μαλλιά του πύκνωσαν. Οι παίχτες που έχουν ζήτημα με το τριχωτό τους δεν είναι λίγοι. Ενδεικτικά, από την ομάδα της Barcelona ξεχωρίζουν ο Martin Montoya και ο Jeremy Mathieu.

Πώς γίνεται η εμφύτευση μαλλιών

Τι προτείνει ο γιατρός σε περιπτώσεις αραίωσης; Όπως εξηγεί ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών, επιστημονικός διευθυντής του κέντρου Advanced Hair Clinics στην Αθήνα «και οι δύο παίχτες έχουν αραίωση στην κροταφική χώρα, επομένως αν έκαναν κάτι θα έπρεπε να γίνει αποκατάσταση κροτάφων. Σήμερα η μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο χάρη στην σύγχρονη τεχνική FUE που δεν αφήνει σημάδια και ουλές, ενώ εφαρμόζεται τοπική αναισθησία».

Μάθετε περισσότερα για τη μεταμόσχευση μαλλιών

inner
Περιστατικό μεταμόσχευσης μαλλιών του Δρ Βεκρή


Η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων γίνεται σταδιακά τους επόμενους μήνες, ενώ το αποτέλεσμα έχει ολοκληρωθεί έπειτα από 1 χρόνο. Όπως επισημαίνει ο Δρ Βεκρής, αρκετοί άνθρωποι λόγω της δουλειάς τους προτιμούν η επέμβαση να γίνει καλοκαίρι, καθώς έχουν ελεύθερο χρόνο. Την επόμενη μέρα μπορούν να επισκεφτούν την παραλία ή να πάνε διακοπές, φορώντας ένα τζόκεϊ καπέλο για να προστατεύσουν το κεφάλι τους από την ηλιοφάνεια.

Αν τους απασχολεί να μην φαίνεται απολύτως τίποτε, ο γιατρός προτείνει τη μέθοδο της ακούρευτης συνεδρίας. Σε αυτήν, αποφεύγεται το ολικό κούρεμα, με αποτέλεσμα κανένας να μην αντιλαμβάνεται μετά ότι υποβληθήκατε σε μεταμόσχευση μαλλιών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x