sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Υπάρχει και χειρότερο αρνητικό ρεκόρ για τον Ολυμπιακό από τις τρεις σερί ήττες!

To sport-fm.gr έψαξε και βρήκε πριν από πόσα χρόνια και σε ποιες αναμετρήσεις δεν είχαν σκοράρει οι «ερυθρόλευκοι» σε τρία σερί ματς, αλλά καταγράφει και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά της αγωνιστικής.

Ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ, πέρα από τις τρεις συνεχόμενες, ακόμα αρχαιότερο, κατέρριψε με την ήττα του στην Τούμπα ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα τη σεζόν 1984-85 από την 11η μέχρι και την 13η αγωνιστική είχε κάνει ξανά τρεις απανωτές ήττες χωρίς να σκοράρει. Στις 23/12/1984 ηττήθηκε από την Δόξα Δράμας 1-0 για την 11η αγωνιστική, στις 30/12/1984 έχασε από την ΑΕΚ, ενώ και στην πρώτη αγωνιστική του νέου χρόνου ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-0. Δηλαδή πέρασαν 32 χρόνια και 2 μήνες ακριβώς για να του συμβεί κάτι ανάλογο.

Το απίστευτο της ιστορίας είναι πως τα σκορ ήταν ακριβώς ίδια, με τα φετινά, αλλά και η σειρά. Δηλαδή εκτός ήττα 1-0, εντός ήττα 1-0 και εκτός ήττα πάλι 2-0 σε αυτό σερί, με την ΑΕΚ ν’ αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς σε αυτά τα αρνητικά σερί.

Με έξι διαφορετικές ομάδες έχει σκοράρει στην καριέρα του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο 35χρονος στράικερ έχει σκοράρει με όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, τη φανέλα των οποίων έχει φορέσει, πλην του Λεβαδειακού κόντρα στον οποίο σκόραρε χθες. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έχει συνολικά 89 γκολ (87+2) έχει σκοράρει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Πανθρακικού, του Ατρόμητου, του Αστέρα, αλλά και του Παναιτωλικού.

Τα 65 γκολ για πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων και των πλέι-οφ, έφτασε ο Μάρκους Μπεργκ που σημείωσε 6ο χατ-τρικ, ενώ έχει ακόμα ένα πενταρέ και ένα καρέ στην καριέρα του με τους «πράσινους» με το εντυπωσιακό νούμερο των 87 τερμάτων σε 141 συμμετοχές.

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x