Stoiximan Super League

Μέσα κι ο Στέργος

Όπως αναμένονταν, ο Στέργος Μαρίνος ξεπέρασε το πρόβλημά του και συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, μειώνοντας τα προβλήματα του Γιάννη Βονόρτα ενόψει μπαράζ.

Μειώνονται σιγά – σιγά τα αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία που κάνει για τον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη. Στην προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχε κανονικά και ο Στέργος Μαρίνος, ξεπερνώντας το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε την τελευταία εβδομάδα.

Σημαντική επιστροφή για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, αφού ο δεξιοπόδαρος αμυντικός μπορεί να καλύψει τα κενά είτε δεξιά είτε αριστερά στην άμυνα. Ειδικά από την στιγμή που ο Σπυρόπουλος είναι τιμωρημένος και ο Σεϊτερίδης αμφίβολος, είναι δεδομένο πως ο Μαρίνος θα βοηθήσει σε ένα από τα δύο άκρα.

Από εκεί και πέρα Σεϊταρίδης και Μαυρίας συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Κουίνσι. Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Ερμιόνη, το Σαββατοκύριακο οι «πράσινοι» έχουν ρεπό και Μεγάλη Δευτέρα επιστρέφουν και πάλι σε κανονικό ρυθμό.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x