Γενικά

Μένει στην Κόνιασπορ ο Γκέκας

Στην Κόνιασπορ θα παραμείνει ο Φάνης Γκέκας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου παρότι η Γκρασχόπερς κινήθηκε για την απόκτηση του διεθνούς φορ.

Από την πρώτη στιγμή, η διοίκηση της Κόνιασπορ ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει στον Λαρισαίο επιθετικό και ότι δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει στον ελβετικό σύλλογο. Ο Φάνης Γκέκας που έχει 11 συμμετοχές στον πρώτο γύρο του τουρκικού πρωταθλήματος με δύο γκολ και πέντε ασίστ στοχεύει στη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διοικητικό στέλεχος της Κόνιασπορ ξεκαθάρισε ότι ο διεθνής επιθετικός δεν παραχωρείται: «Ο Φάνης Γκέκας βρίσκεται στην Αττάλεια και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει. Θέλω να πω ότι δεν κάνουν καλό στην ομάδα ανυπόστατα δημοσιεύματα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον σύλλογο και εμείς μαζί του», δήλωσε στον τουρκικό Τύπο.

Την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η τουρκική ομάδα απέκτησε τον πρώην χαφ της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα, Αλεξάντερ Χλεμπ στην προσπάθεια της να ενισχύσει το ρόστερ της και να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Η Κόνιασπορ πιστεύει ότι ο Φάνης Γκέκας θα είναι πιο παραγωγικός στο δεύτερο γύρο και έτσι αποφάσισε να κλείσει την πόρτα στην ελβετική, Γκρασχόπερς.


Σωτήρης Ταμπάκος


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x