Ισπανία

Μένει-δεν μένει ο Ράκιτιτς!

Ο Κροάτης μέσος, Ιβάν Ράκιτιτς, δήλωσε πως πλέον δεν περνάει καλά στη Σεβίλλη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το μέλλον του στην ισπανική ομάδα αυτή τη στιγμή κρίνεται αβέβαιο.

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο Ιβάν Ράκιτιτς για όσα συμβαίνουν στην Σεβίλλη, ενώ παράλληλα τόνισε πως το μέλλον του στην ισπανική ομάδα δεν είναι σίγουρο.

Ο Κροάτης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά, με επτά γκολ ήδη στο ενεργητικό του, και το όνομά του «παίζει» δυνατά για ομάδες όπως η Τσέλσι, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος όχι μόνο δεν διαψεύδει τις φήμες περί μεταγραφής του, αλλά δηλώνει πως: « Κανείς ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα μείνει σε κάποια ομάδα. Έτσι είναι η φύση της δουλειάς».

Για τη κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στην ομάδα της Σεβίλλης είπε:« Όταν δεν έρχονται καλά αποτελέσματα και δεν υπάρχουν τίτλοι, υπάρχει γκρίνια και απογοήτευση. Έχουν αλλάξει τα πάντα».

Τέλος για το μέλλον του συλλόγου επισήμανε:« Αυτή τη στιγμή έχουμε κάποια καλά αποτελέσματα και είμαστε αισιόδοξοι», ενώ για δημοσιεύματα περί μεταγραφής του αρκέστηκε να πει:« Αυτή τη στιγμή είμαι 100% συγκεντρωμένος στην Σεβίλλη».


Επιμέλεια: Μάνος Τζομάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x