Δελτία Τύπου

Λάμψη αστέρων στο 2ο All Star game της ΕΨΥΜΕ

Με την συμμετοχή σπουδαίων εν ενεργεία και μη παικτών και με την αρωγή του ΠΣΑΚ, θα διεξαχθεί το φετινό All Star Game μπάσκετ της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών στην Δραπετσώνα.

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών εδώ και 17 χρόνια περίπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, του Περάματος και της Σαλαμίνας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με εκδηλώσεις και δράσεις ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης θα προσπαθήσει να καταπολεμήσει τον κοινωνικό αποκλεισμό που υφίστανται τα Άτομα με Αναπηρίες φέρνοντας κοντά της συμπολίτες.

Στις 24 Ιουνίου 2015 στις 18:00μ.μ στο κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας (Ρήγα Φεραίου και Κουντουριώτου) η Ε.ΨΥ.ΜΕ θα διοργανώσει τον 2ο αθλητικό αγώνα καλαθοσφαίρισης – ALL STAR GAME. Στον αγώνα αυτό θα συμμετέχουν εκπαιδευόμενοι της Ε.ΨΥ.ΜΕ (ενήλικοι με αυτισμό, νοητική αναπηρία και ήπια ψυχιατρικά) απέναντι σε σημαντικά ονόματα Ελλήνων καλαθοσφαιριστών.

Ανάμεσά τους οι Γιώργος Καλαϊτζής, Μανόλης Παπαμακάριος, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιάννης Καλαμπόκης, Νίκος Μπάρλος, Βασίλης Ξανθόπουλος και Γιώργος Σιγάλας.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων και ελευθέρων βολών μεταξύ των εκπαιδευομένων της Ε.ΨΥ.ΜΕ ενώ θα ακολουθήσουν βραβεύσεις υποστηρικτών του έργου της Ε.ΨΥ.ΜΕ. Στο χώρο του γηπέδου θα υπάρχει παζάρι με δημιουργίες των εκπαιδευομένων του Φορέα ενώ με λαχειοφόρο θα κληρωθούν για τους θεατές σημαντικά δώρα και δημιουργίες των εκπαιδευομένων. Την ασφάλεια της δράσης θα εγγυηθεί η Ο.ΔΙ.Κ Αττικής (Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων). Η είσοδός είναι ελεύθερη.

Χορηγοί του εν λόγω αγώνα αλλά και συνεχείς υποστηρικτής της ΕΨΥΜΕ είναι ο κύριος Νέγρης Βασίλειος και τα super – market Σκλαβενίτης.

Να είστε όλοι εκεί!

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x