Δραστηριότητες

Κρασί που σε… σκλαβώνει για καλό φαγητό

Οι Αμπελώνες Ζαχαριά, μια από τις παλαιότερες οινοπαραγωγικές εταιρείες της περιοχής της Νεμέας κυκλοφόρησαν τρία νέα κρασιά, εμπλουτίζοντας την συλλογή τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις σπάνιες ποικιλίες Σκλάβα και Κυδωνίτσα καθώς και τη διάσημη Μαλαγουζιά που καλλιεργούνται στους αμπελώνες Ζαχαριά.
Η Σκλάβα, μια πολύ παλιά λευκή ποικιλία που παλαιότερα συνηθιζόταν να καλλιεργείται διάσπαρτα μέσα στους αμπελώνες του Αγιωργίτικου, εμφιαλώνεται πειραματικά από τους Αμπελώνες Ζαχαριά που προσπαθούν τα τελευταία χρόνια για την αναβίωσή της. Πρώιμη και με πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα, η ποικιλία Σκλάβα δίνει το ομώνυμο κρασί που χαρακτηρίζεται από λαμπερό χρώμα με γκριζωπές ανταύγειες. Πληθωρικά αρώματα, με τα εσπεριδοειδή και τα βότανα να εναλλάσσονται ενώ στο στόμα δίνει καλή αρμονία και επίγευση....

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x