Super League 2

Κούης: «Ενωμένοι για το καλό του Άρη»

Στην ανάγκη που υπάρχει να κυριαρχεί η ενότητα στην οικογένεια του Άρη στάθηκε ο Ντίνος Κούης, ο οποίος από τη Δευτέρα ανέλαβε τριπλό ρόλο στον σύλλογο και σήμερα συνομίλησε με τον πρόεδρο του ΑΣ.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη, Χάρη Παπαγεωργίου είχε ο Ντίνος Κούης στην αίθουσα τροπαίων του συλλόγου του ΑΣ. Μίλησαν για αρκετή ώρα και συμφώνησαν πως πρέπει να υπάρχει ενότητα στους «κίτρινους», ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν όλοι την ομάδα, στις δύσκολες μέρες που περνάει, για να βρεθεί λύση.

«Ο Άρης μας χρειάζεται όλους. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Σύλλογος μας, δεν περισσεύει κανείς. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Ενωμένοι να δουλέψουμε για το καλό του Άρη. Ευχή όλων μας είναι η επόμενη μέρα να βρει τον σύλλογο μας στη θέση που του αρμόζει και το επιβάλει η εκατοντάχρονη ιστορία του», ανέφερε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, ο οποίος από τη Δευτέρα ανέλαβε χρέη συμβούλου της ΠΑΕ, εκπροσώπου της στις αρμόδιες ποδοσφαιρικές Αρχές, ενώ έχει και την ευθύνη της οργάνωσης των Ακαδημιών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x