Γερμανία

Κοντά στη Στουτγκάρδη ο Στέφενς

Προ των πυλών της τεχνικής ηγεσίας της Στουτγκάρδης φέρνει τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας, «spiegel.de».

Δεν θα αργήσει να βρει δουλειά μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς. Αν μάλιστα ισχύουν όσα αναφέρει το δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας «spiegel.de», ο Ολλανδός τεχνικός θα βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του αύριο Δευτέρα (10/3), οπότε και θα ανακοινωθεί από την διοίκηση της Στουτγκάρδης.

Ο Στέφενς, που έχει αρκετά μεγάλη αποδοχή στην Γερμανία λόγω της επιτυχημένης θητείας του στην Σάλκε, φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της Στουτγκάρδης, που αγνοεί τη λέξη «νίκη» στη Μπουντεσλίγκα από τις 7 Δεκεμβρίου (τρεις μήνες), διάστημα στο οποίο μετράει οκτώ ήττες και μία ισοπαλία, την χθεσινή εντός έδρας (2-2) με τη Μπραουνσβάιγκ.

Έτσι, ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Σνάιντερ, αποχαιρετά την ομάδα και αντικαταστάτης του θα είναι, πάντα σύμφωνα με το «spiegel», ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x