Αγγλία

Πλησιάζει σε Άρσεναλ ο Μπερμπάτοφ

Από επιθετικούς ξέμεινε ο Αρσεν Βενγκέρ ύστερα από τον τραυματισμό του Νίκλας Μπέντνερ, ενώ ο Ολιβιέ Ζιρού είναι επίσης ανέτοιμος. Πρώτη επιλογή ο Μπερμπάτοφ, ο οποίος αναμένεται αποκτηθεί.

Μεταγραφή επιθετικού περιοχής θέλει να κάνει άμεσα στην Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός είδε τον Νίκλας Μπέντνερ να δίνει τη λύση στην αναμέτρηση με την Κάρντιφ, ανοίγοντας το σκορ στο 88’, αλλά στη συνέχεια ο Δανός τραυματίστηκε στον αστράγαλο, ύστερα από τον πανηγυρισμό του.

Παραμένει άγνωστος ο ακριβής χρόνος αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους, όμως ο 64χρονος προπονητής κινείται για απόκτηση ενός φορ, διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αφού και ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος συνήθως ξεκινά βασικός, είναι επίσης τραυματίας.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Βενγκέρ θέλει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και είναι πολύ πιθανό να αποκτήθει από τους «κανονιέρηδες». Ο Βούλγαρος επιθετικός, πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Φούλαμ είναι θετικός στο να μετακινηθεί στους πρωτοπόρους της Premier League, τη στιγμή που η ομάδα του βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη οι Λονδρέζοι με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. λίρες(κάτι λιγότερο από 4 εκατ. ευρώ) αναμένεται πουν το «ναι», διότι το συμβόλαιο του 32χρονου παίκτη λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x