Δελτία Τύπου

Κερδίστε το Gangster Squad σε dvd!

Συντονιστείτε στις 18:00, στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για να αποκτήσετε την καθηλωτική αστυνομική περιπέτεια, προσφορά της VILLAGE!

Συντονιστείτε στις 18:00, στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για να αποκτήσετε την καθηλωτική αστυνομική περιπέτεια, προσφορά της VILLAGE!

Mε all-star cast που αποτελείται από τους βραβευμένους με Oscar, Σον Πεν και Νικ Νόλτε, αλλά και με τους Τζος Μπρόλιν και Ράιαν Γκόσλινγκ, καθώς και με την εκρηκτική παρουσία της Έμμα Στόουν, η ταινία «Οι Διώκτες του Εγκλήματος - Gangster Squad» κυκλοφορεί σε DVD και Βlu-Ray για να μας καθηλώσει με την απίστευτη αληθινή ιστορία της προσπάθειας ανατροπής ενός από τους πιο επικίνδυνους μαφιόζους όλων των εποχών.



Βρισκόμαστε στο 1949 και ο αδίστακτος αρχηγός της μαφίας Μίκι Κόεν (Σον Πεν) έχει το γενικό πρόσταγμα στην πόλη του Λος Άντζελες. Για να αντιμετωπίσει μια συμμορία που διακατέχεται από ανεξέλεγκτη διαφθορά, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Mπιλ Πάρκερ (Νικ Νόλτε) θα αναγκαστεί να καταφύγει στα άκρα. Επιστρατεύει τον σκληροτράχηλο ήρωα πολέμου, Αστυνόμο Τζων Ο’ Μάρα (Τζος Μπρόλιν) με σκοπό να σχηματίσει μια μονάδα η οποία αυτοδίκαια θα αποδίδει δικαιοσύνη.

Η αποστολή τους δεν θα είναι να κάνουν συλλήψεις… θα είναι να κάνουν πόλεμο!

Καθώς η πόλη παραδίδεται στους πυροβολισμούς, ο αγανακτισμένος υπαστυνόμος Τζέρι Γούτερς (Ράιαν Γκόσλινγκ) μπλέκει χωρίς να το θέλει στη μάχη, καθώς θα ερωτευθεί την κομψή και όμορφη Γκρέις Φάραντεϊ (Έμμα Στόουν), την οποία ο Κόεν διεκδικεί για τον εαυτό του. Εμπνευσμένη από μια απίστευτη αληθινή ιστορία, η ταινία Οι Διώκτες του Εγκλήματος, ξεδιπλώνει τους μυστικούς φακέλους των αστυνομικών που πολέμησαν για την ψυχή του Λος Άντζελες.

Συντονιστείτε σήμερα, Τετάρτη 24 και αύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου, 18:00-20:00 το απόγευμα στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για 5 DVDs του Gangster Squad, προσφορά της VILLAGE!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x