Δελτία Τύπου

Και σήμερα προσφέρετε για τις φανέλες Διαμαντίδη, Πρίντεζη, ΑΕΚ κ.α.

Η Ε.Ψυ.Με εδώ και 15 χρόνια περίπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, του Περάματος και της Σαλαμίνας.

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών εδώ και 15 χρόνια περίπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, του Περάματος και της Σαλαμίνας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με εκδηλώσεις και δράσεις ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2 Απριλίου). Παράλληλα, φέτος ξεκίνησε σε συνεργασία με αθλητές μια δημοπρασία που σκοπό έχει την προβολή του έργου της Ε.Ψυ.Με καθώς και την οικονομική ενίσχυση της.

Αθλητές και σύλλογοι προσέφεραν στην Ε.Ψυ.Με υπογεγραμμένες αθλητικές φανέλες τους. Αυτές δημοπρατήθηκαν μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook όπου οι ενδιαφερόμενοι έστελναν τις προσφορές τους μέσω inbox. Ακόμα, στο τηλέφωνο της Ε.Ψυ.Με (210-4635391) καθημερινά από τις 09:00μ.μ. έως τις 17:00μ.μ.

Η δημοπρασία ξεκίνησε από τις 14 Μαρτίου και ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη 02 Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού. Το άτομο που έχει κάνει την μεγαλύτερη προσφορά μέχρι τότε για την εκάστοτε αθλητική φανέλα, θα την αποκτήσει (θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς από την Ε.Ψυ.Με). Ενημέρωση για το μεγαλύτερο ποσό που δίνεται για την κάθε μία φανέλα αναφέρεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην επίσημη σελίδα της Ε.Ψυ.Με στο Facebook.

Δίπλα στην Ε.Ψυ.Με, στηρίζοντας τις προσπάθειές της, την αρχή έκανε ένας από τους μεγαλύτερους καλαθοσφαιριστές της Ευρώπης, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, αθλητής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ο οποίος προσέφερε μια υπογεγραμμένη φανέλα του. Αυτή τη στιγμή η προσφορά για την συγκεκριμένη φανέλα βρίσκεται στα 250 ευρώ.

Στη συνέχεια, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ που με δικό του καλάθι έδωσε το Πρωτάθλημα Ευρώπης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, προσέφερε μια φανέλα του με τις υπογραφές όλων των καλαθοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αυτή τη στιγμή η προσφορά για την συγκεκριμένη φανέλα βρίσκεται στα 205 ευρώ.

Η Κ.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσέφερε μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των καλαθοσφαιριστών της. Αυτή τη στιγμή η προσφορά για την συγκεκριμένη φανέλα βρίσκεται στα 200 ευρώ.

Η Π.Α.Ε Α.Ε.Κ, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, προσέφερε μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της. Αυτή τη στιγμή η προσφορά για την συγκεκριμένη φανέλα είναι στα 100 ευρώ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ) προσέφερε μια ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φανέλα (δεν υπάρχει στο εμπόριο) με τις υπογραφές όλων των καλαθοσφαιριστών από το πρόσφατο ALL – STAR GAME Ο.Π.Α.Π 2013 που διεξήχθη στην Πάτρα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει προσφορά για την συγκεκριμένη φανέλα.

Ο σκοπός είναι σημαντικός, δεδομένου των πολύ δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία αλλά και ειδικότερα στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Η δημοπρασία ολοκληρώνεται στο τέλος της σημερινής ημέρας (Τρίτης 2 Απριλίου) και αναμένουμε τις τελευταίες προσφορές σας!

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ
ΕΔΡΑ: ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 33
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Τ.Κ. 18648
ΤΗΛ- FAX:210-4635391 – 210-4419181
ΕΚΚΕΕ ΑμεΑ
ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΥ
ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
email:eteria@otenet.gr
site: www.epsyme.gr
Πληροφορίες: Δεπάστας Χαράλαμπος – Κοινωνικός Λειτουργός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x