Αγγλία

Και η Άρσεναλ για Γκέτσε

Μετά την Μάντσεστερ Σίτι, ήρθε η Άρσεναλ να προστεθεί στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μάριο Γκέτσε, όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος.

Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια τον έχουν αναδείξει ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Γερμανίας. Ο Μάριο Γκέτσε, μετά την πατρίδα του, είναι έτοιμος να γοητεύσει και την Αγγλία, αφού, ήδη, δύο ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ήρθε η σειρά της Άρσεναλ να δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό Γερμανό. Αυτό αποκαλύπτει η «Daily Mail», στην οποία γίνεται γνωστό πως ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ζητήσει την απόκτηση του Γκέτσε, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή.

Στην ίδια εφημερίδα γίνεται αναφορά και στις απαιτήσεις της ομάδας του Γκέτσε. Η διοίκηση της Ντόρτμουντ αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 35 εκατ. ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ποσό που η Σίτι μπορεί να δαπανήσει με άνεση, σε αντίθεση με την Άρσεναλ, η οποία δεν έχει… συνηθίσει σε τόσο μεγάλα έξοδα.

Αναμένουμε τις εξελίξεις, καθώς η Ντόρτμουντ δεν θα παραχωρήσει εύκολα τον Μάριο Γκέτσε, ειδικά αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φύγει το καλοκαίρι, κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x