Euro 2024

Καβάνι: «Ετοιμαστείτε για μάχη»

Μήνυμα ανάκαμψης της Ουρουγουάης έδωσε ο Έντισον Καβάνι με δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Αγγλία το βράδυ. Ο Λουίς Σουάρες το βαρύ χαρτί της «σελέστε» στην επιχείρηση πρόκριση.

Ουρουγουάη και Αγγλία ξεκίνησαν την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ με ήττα. Σήμερα διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για την πρόκριση στο Σαο Πάουλο.

Ο επιθετικός της «σελέστε», Έντισον Καβάνι, θεωρεί ότι θα γίνει μάχη, ειδικά από την στιγμή που είναι έτοιμος και ο Λουίς Σουάρες.

«Είναι δύσκολο να μας νικήσεις. Έχουμε ισχυρό χαρακτήρα και προσωπικότητα και, αν θέλουν να κερδίσουν εναντίον μας θα πρέπει να πολεμήσουν», είπε αρχικά ο φορ της Παρί Σεν Ζερμέν και συνέχισε:

« Έχουμε ότι χρειάζεται για να αντιδράσουμε. Έχουμε ξεπεράσει παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν. Πρέπει να αποδείξουμε ότι θέλουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση», ενώ για της επιστροφή του Σουάρες τόνισε:

«Έχω παίξει πολλές φορές με τον Λουίς και έχουμε πετύχει θαυμάσια πράγματα μαζί. Παίζουμε για την εθνική ομάδα και όλοι όσοι είναι εδώ είναι μεγάλοι παίκτες».

Επιμέλεια: Τάσος Κορδιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x