Δελτία Τύπου

Ήρθε το νέο mobile app της Pizza Fan με super προσφορές!

Κατεβάστε στο κινητό σας τη νέα εφαρμογή της PizzaFan και κάντε την on-line παραγγελία σας παιχνίδι… νοστιμιάς και απόλαυσης!

Η Pizza Fan αλλάζει τα δεδομένα στην παραγγελία της αγαπημένης σας πίτσας, με τη νέα εφαρμογή για παραγγελίες από το κινητό. Κατεβάστε το νέο «απολαυστικό» mobile app “Pizza Fan”για αποκλειστικές προσφορές «Offers on the road»και προσθέστε τις προσφορές απευθείας στο καλάθι σας με ένα απλό tap! Κερδίστε Οnline Bonus επιστροφής χρημάτων από κάθε σας παραγγελία, με τα bonus points σας να μπαίνουν στο λογαριασμό σας αυτόματα και να σας επιστρέφονται σε δωρεάν παραγγελίες μετά!

Παιχνιδιάρικο, φιλικό στη χρήση, επιτρέπει τη σύνδεση εύκολα και με Facebook login, ενώ για όσους έχουν ήδη λογαριασμό στο site της Pizza Fan, η σύνδεση γίνεται απευθείας! Μια από τις… νόστιμες καινοτομίες που θα σας ξετρελάνουν είναι το ότι μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας την πίτσα της αρεσκείας σας και να δημιουργήσετε το δικό σας “favorite list” με τις αγαπημένες σας γεύσεις, εύκολα και απλά!

Τώρα είναι στο χέρι σας – κυριολεκτικά! – να απολαύσετε την καλύτερη πίτσα στην καλύτερη τιμή, όπου κι αν βρίσκεστε! Κατεβάστε τώρα τo νέο mobile application “PizzaFan”!

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέσιμη για ios & android και μπορείτε να την κατεβάσετε απευθείας στα App Store & Google Play Store αντίστοιχα ή στο apps.pizzafan.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x