Stoiximan Super League

Εν αναμονή της απόφασης…

Η αποχώρηση ή όχι του Απόλλωνα Σμύρνης από την «στημένη παρωδία», όπως την είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα ο Σταμάτης Βελλής, θα αποφασιστεί στην αυριανή Γ.Σ. του συλλόγου.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αυριανή ημέρα για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Σταμάτης Βελλής, ο οποίος επιστρέφει σήμερα από την Ιταλία, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάλεσε σε συνάντηση όλα τα μέλη της κοινωνίας του συλλόγου για ν’ αποφασίσουν αν θα συνεχίσει η ομάδα να συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο χαρακτήρισε «στημένη παρωδία».

Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», στην οποία θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και θα βγει η απόφαση για την αποχώρηση ή όχι της ομάδας από τη Σούπερ Λίγκα.

Το κλίμα στον Απόλλωνα αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα, αλλά μέχρι τότε ο Λόρι Σάντσεζ είναι υποχρεωμένος να κρατήσει ανεπηρεάστους από τη συγκεκριμένη υπόθεση τους παίκτες του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βορειοϊρλανδός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κανακούδη, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, και πιθανότατα τον Αργυρόπουλο, ο οποίος πονάει ακόμα στον προσαγωγό και δεν θα είναι σε θέση να προπονηθεί πριν από την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x