sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η Τούμπα τον πληγώνει!

Απαγορευμένη τείνει να γίνει η φράση «εντός έδρας νίκη» για τον ΠΑΟΚ, αφού την αγνοεί την τελευταία διετία στην Τούμπα, σε παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ήθελε νίκη στην αναμέτρηση με την Καραμπάγκ για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στους «32» του Europa League από τον 10ο όμιλο, ωστόσο, εκτός από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, είχε κόντρα και την παράδοση, που τον θέλει να μην κερδίζει τα τελευταία δύο χρόνια στην Τούμπα, σε παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η τελευταία εντός έδρας νίκη του «δικεφάλου» καταγράφεται στις 18 Σεπτεμβρίου 2014, στην πρεμιέρα εκείνης της περιόδου, όταν είχε διασύρει με σκορ 6-1 τη Ντιναμό Μινσκ. Ακολούθησαν δύο ήττες από τη Φιορεντίνα (0-1) και τη Γκινγκάμπ (1-2), που του στέρησαν την δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση.

Την επόμενη σεζόν, 2015-16, ο ΠΑΟΚ στα τρία εντός έδρας παιχνίδια του, είχε ισάριθμες ισοπαλίες. Αρχικά, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ (1-1) και εν συνεχεία με Κράσνονταρ (0-0) και Γκαμπάλα (0-0), που επίσης είχαν αρνητικό αντίκτυπο σε ό,τι αφορά την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Η φετινή σεζόν, 2016-17, ξεκίνησε με ισοπαλία με την Φιορεντίνα (0-0) και ήρθε η ήττα από την Καραμπάγκ (0-1). Σε αυτά τα επτά ματς της τελευταίας διετίας και κάτι, ο απολογισμός είναι τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες με τέρματα 2-5! Απομένει ένα παιχνίδι με αντίπαλο την Λίμπερετς και με την πρόκριση να μην έχει χαθεί εντελώς, αλλά έτσι, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα!

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x