Δελτία Τύπου

Η οδήγηση με ανασφάλιστο όχημα δεν είναι παιχνίδι!

Πάτα γκάζι και φύγε …κάνε γρήγορα! Απόφυγε τα άλλα αμαξάκια …κάνε όπισθεν! Σου έσβησε …βάλε μπρος, τι περιμένεις; Κάνε γρήγορα!

Είναι διασκεδαστικό να οδηγείς σε μία πίστα με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, όταν βρίσκεσαι στο λούνα παρκ. Κανείς δε θα σε κατηγορήσει αν δεν είσαι απόλυτα προσεκτικός. Το να οδηγείς όμως ανασφάλιστος στην πραγματικότητα ...δεν είναι παιχνίδι!

Ένα ανασφάλιστο όχημα μόνο μπελάδες μπορεί να σου δημιουργήσει. Και εκεί που προσπαθείς να εξασφαλίσεις επιπλέον χρήματα, είσαι αναγκασμένος να πληρώσεις ακόμη περισσότερα!

Πρόσφατα, το Υπουργείο Οικονομικών ολοκλήρωσε την καταγραφή των ανασφάλιστων οχημάτων και διασταύρωσε τα στοιχεία των ιδιοκτητών τους. Έτσι, σύντομα πρόκειται να εντοπιστούν όλα τα ανασφάλιστα οχήματα.

Όλοι οι οδηγοί των ανασφάλιστων οχημάτων θα έρθουν αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα και σοβαρές συνέπειες.

Επιπλέον, οι οδηγοί των ανασφάλιστων οχημάτων δεν πρόκειται να αποφύγουν τις αυστηρές ποινές του νόμου: αφαίρεση πινακίδων, άδειας οδήγησης και διπλώματος.

Ασφάλισε τώρα το αυτοκίνητό σου στην Anytime και εξασφάλισε 5% μείωση τιμών και επιπλέον 5% web offer, σε κάθε νέα online ασφάλιση. Μία προσφορά που ισχύει όχι μόνο για την πρώτη φορά, αλλά και σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου σου.

Γιατί με την Anytime δίπλα σου, μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής και σίγουρος για την επιλογή σου.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στο www.anytime.gr ή βρείτε μας στο Facebook: http:// www.facebook.com/anytime.online

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x