Δελτία Τύπου

Η μεγαλύτερη γιορτή των «Μπλαουγκράνα» στην Ελλάδα

Την Παρασκευή (20/03), στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου–Ταύρου, η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα γιορτάζει με σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας, του πολιτισμού.

Είναι η μεγάλη γιορτή. Η γιορτή των «Μπλαουγκράνα» στην Ελλάδα. Και σε αυτή θα τιμήσουν με την παρουσία τους μεγάλες μορφές του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και του πολιτισμού.

Θέλουμε, όμως, χρειαζόμαστε και την δική σας παρουσία. Οικογενειακή ατμόσφαιρα, η Μπάρτσα στο επίκεντρο και δεκάδες δώρα, για μια μοναδική βραδιά στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος».

inner

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα, λοιπόν, θα τιμήσει την προσεχή Παρασκευή (20/03, 19:00) για την προσφορά τους:

Στέλιος Γιαννακόπουλος, Κριστόφ Βαζέχα, Τραϊανός Δέλλας

inner

Έρρικα Πρεζεράκου, Ευθύμης Ρεντζιάς

inner

Γιάννης Στρατηγόπουλος, παραολυμπιονίκης

inner

Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Νίκος Κατσαρός

inner

Μάρκος Σεφερλής

inner

Το πάνελ της εκδήλωσης, στην οποία τα πάντα θα κινούνται γύρω από την Μπάρτσα, θα αποτελείται από τον Γιάννη Κελλή (Πρόεδρο και Ιδρυτή της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα) και τους δημοσιογράφους Χρήστο Σούτο (ΣΠΟΡ FM 94,6), Σταύρο Χονδροθύμιο (ΣΠΟΡ FΜ 94,6) και Αλέξανδρο Λοθάνο (Εφημερίδα «Goal News»).

Χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά του «Sportarena.gr», δεκάδες δώρα περιμένουν τους παρευρισκόμενους, πάντα σε φόντο «Μπλαουγκράνα», σε μια εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις εφτά το απόγευμα. Σας περιμένουμε!

Το Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» βρίσκεται Ομήρου, Κωνσταντινουπόλεωνς και Διονύσιου Σολωμού / Καλλιθέα – Μοσχάτο. Τηλ.:213-2019636

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x