Δελτία Τύπου

Η καμπάνια riskeverything συνεχίζεται. Δείτε το πρώτο teaser από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Nike και οι μεγαλύτεροι παίκτες του κόσμου σας προετοιμάζουν για το τρίτο βίντεο της καμπάνιας #riskeverything για το φετινό καλοκαίρι.

Όταν η πίεση ήταν μεγάλη, οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου ρίσκαραν τα πάντα στο πρώτο βίντεο ‘Risk Everything’. Μετά, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε ακριβώς το ίδιο, παρέα με διεθνή αστέρια των γηπέδων στο βίντεο ‘Winner Stays’ .

Oι επίσημες σελίδες της Nike (@nikefootball σε Instagram και Twitter, NikeFootball στο Facebook) και σπουδαίοι παίκτες όπως οι Cristiano Ronaldo, Neymar Jr., Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney και Andres Iniesta στα δικά τους προσωπικά προφίλ, θα ανεβάζουν επιλεγμένα clips από την επερχόμενη animated ταινία της Nike Football “Last Game”.

Δείτε το πρώτο teaser



Και το tweet του Κριστιάνο




Η ταινία Last Game κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις σελίδες www.nike.com/riskeverything και Nike Football’s YouTube Channel.

Για να δείτε όλα τα trailers και teasers που θα προηγηθούν της κυκλοφορίας του Last Game ακολουθήστε το @nikefootball ή επισκεφθείτε το www.nike.com/riskeverything

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x