Δραστηριότητες

Η γαστρονομία του Αιγαίου «τρελαίνει» τους Γερμανούς

Η γαστρονομία του Αιγαίου με την Aegean Cuisine στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού του Βερολίνου.

Με την κουζίνα του Αιγαίου ως αιχμή του δόρατος και συγκριτικό πλεονέκτημα των νησιών μας, τα τοπικά προϊόντα και η γαστρονομία τους συμπληρώνουν ιδανικά την τουριστική ταυτότητα του προορισμού του Νοτίου Αιγαίου, με τρόπο που να απαντά και στο διαχρονικό στοίχημα της διασύνδεσης του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα.

Η ανάδειξη της Aegean Cuisine ως βασικό στοιχείο της τουριστικής ταυτότητας των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, ήταν ο σκοπός της εκδήλωσης που οργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο φημισμένο ελληνικό εστιατόριο ‘Μανδραγόρας”, στο Βερολίνο, το βράδυ της Τετάρτης...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x