Ισπανία

Η αλλαγή του Ρονάλντο και το συμβόλαιο

Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έδειξε τις διαθέσεις του για τη νέα σεζόν και βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο απασχολεί τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός από την υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Στη «βασίλισσα» επικρατεί ικανοποίηση για την απόδοση και τη συμπεριφορά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο 28χρονος παίκτης κατάφερε να πετύχει έξι γκολ σε επτά ματς, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη για εκείνον μετά τη σεζόν 2010/11 όταν είχε σημειώσει επτά τέρματα σε οχτώ αγώνες.

Παράλληλα, ο Ίκερ Κασίγιας έπλεξε το εγκώμιο του διεθνούς άσους, δηλώνοντας στο ESPN: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Για μένα είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Δίνει τα πάντα για την ομάδα. Είμαστε ευτυχείς που έχει φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο λόγω της Ρεάλ Μαδρίτης και η ομάδα βασίζεται σε παίκτες σαν εκείνον».

Από εκεί και πέρα, ο 28χρονος παίκτης έχει διαχειριστεί περίφημα διάφορα θέματα, τα οποία κλήθηκε να σχολιάσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. «Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου μου δεν έχει ακόμα επιλυθεί. Στο μέλλον ίσως να έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο», ήταν η ατάκα του Ρονάλντο και ο Φλορεντίνο Πέρεθ υποστηρίξε: «Στο τέλος του καλοκαιριού όλα τα θέματα θα έχουν διευθετηθεί. Δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη, όταν υπάρχει καλή θέληση».

Ο πρόεδρος της Ρεάλ ελπίζει πως η υπόθεση θα έχει κλείσει τον Σεπτέμβριο, κοντά στη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Οι δύο πλευρές δεν διαφέρουν στις θέσεις τους, είναι πολύ κοντά και δεν έχουν καμία σχέσεις οι σχέσεις τους πριν από οκτώ μήνες.

Πλέον οι πιθανότητες για την ανανέωση του συμβολαίου του αγγίζουν το 90%, ενώ πρόσφατα ο ισπανικός Τύπος είχε αναφέρει πως θα υπογράψει μέχρι το 2018 και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν τα 17 εκατ. ευρώ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x