Το οδοιπορικό ταξιδεύει στον κόσμο της διακριτικής πολυτέλειας, της εκλεπτυσμένης δημιουργίας και της υψηλής γαστρονομίας.
Πώς προέκυψε όμως αυτή η πρωτοποριακή κίνηση από τη Volvo; Η Volvo Car Hellas, τα τελευταία τρία χρόνια, έχει εμπλακεί ενεργά με το γαστρονομικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα. Η αρχή έγινε με τη χορηγία των Χρυσών Σκούφων, του πλέον έγκυρου θεσμού γαστρονομικών βραβείων στην Ελλάδα, με περισσότερα από 20 χρόνια ιστορίας.
Στη συνέχεια, ήρθε να προστεθεί η υποστήριξη του Safka, του πρώτου εστιατορίου σκανδιναβικής κουζίνας στην Ελλάδα! Επόμενος κρίκος στην αλυσίδα της εμπλοκής της Volvoμε τη γαστρονομία στην Ελλάδα, η συνεργασία με τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι.
Τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο διεθνώς αλλά και στη χώρα μας, η γαστρονομία έχει ξεφύγει από το περιοριστικό πλαίσιο της εστίασης και έχει αναδειχθεί σε μία νέα τάση, στενά συνδεδεμένη με αυτό που αποκαλούμε ευ ζην. Μετά από ολόκληρες δεκαετίες που σε διεθνή κλίμακα είχε κυριαρχήσει το fastfood, σε παραλληλία με μία έκρηξη στην παραγωγή και την υπερκατανάλωση, ο κόσμος πλέον έχει κάνει στροφή στην ποιότητα. Επαναπροσδιορίζει τις αξίες και ανακαλύπτει ξανά τη γεύση της γνησιότητας και των αγνών πρώτων υλών.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.