Δελτία Τύπου

Η Media Markt πάει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την καλύτερη 11αδα τηλεοράσεων σε τιμές κόστους

Ανταποκρινόμενη έμπρακτα στην ανάγκη των καταναλωτών για μια μοναδική εμπειρία τηλεθέασης, η Media Markt δημιούργησε την καλύτερη 11άδα τηλεοράσεων με «παίκτες» που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Η Media Markt γιορτάζει μαζί με όλο τον πλανήτη το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και παρουσιάζει τη δική της νικητήρια 11αδα τηλεοράσεων.

Και η καλύτερη 11άδα δεν θα μπορούσε παρά να παρουσιαστεί στο καλύτερο γήπεδο του κόσμου, με διαφημιστική καμπάνια που εκτυλίσσεται σε γήπεδο αντίγραφο του θρυλικού Μαρακανά!

Ανταποκρινόμενη έμπρακτα στην ανάγκη των καταναλωτών για μια μοναδική εμπειρία τηλεθέασης, η Media Markt δημιούργησε την καλύτερη 11άδα τηλεοράσεων με «παίκτες» που καλύπτουν όλα τα γούστα και ανάγκες. Η προηγμένη τεχνολογία, οι μεγάλες διαστάσεις και οι τιμές κόστους θα απογειώσουν την απόλαυση των αγώνων και θα «μεταφέρουν» τους τηλεθεατές μέσα στο γήπεδο.

Παράλληλα, σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας και στο www.mediamarkt.gr κατά την διάρκεια των αγώνων εκτός της 11εκαδας «παίζει μπάλα» και μία τεράστια ποικιλία τηλεοράσεων σε όλες τις διαστάσεις και με τις πιο νέες τεχνολογίες (4K, Curved κλπ).

Η ενέργεια έχει ξεκινήσει από τις 8 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου και υποστηρίζεται με διαφημιστική καμπάνια η οποία περιλαμβάνει online & offline ενέργειες.

Χορτάστε μπάλα από τον καναπέ του σπιτιού σας με την καλύτερη 11αδα τηλεοράσεων από τη Media Markt!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x