Stoiximan Super League

«Γρήγορο γκολ και προσοχή στην άμυνα»

Ένα γρήγορο γκολ και προσοχή στην άμυνα θα είναι τα «κλειδιά» προκειμένου ο Αστέρας Τρίπολης να φτάσει στη νίκη επί του Λεβαδειακού, σύμφωνα με τον Ντορίν Γκοϊάν.

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί αύριο (26/10, 17:15) τον Λεβαδειακό και στόχος είναι η επιστροφή τις νίκες, προκειμένου να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία. Ο Ρουμάνος αμυντικός, Ντορίν Γκοϊάν, με δηλώσεις του στη Nova, θεωρεί ότι το «κλειδί» προκειμένου η ομάδα του να πετύχει τον στόχο της είναι να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να είναι ιδιαίτερα προσεχτική στην άμυνα.

Αναλυτικά, μίλησε:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Είναι ένα δύσκολο ματς μιας και δεν έχουμε καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το που θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Πρέπει να παίξουμε επιθετικά, να είμαστε ομάδα και να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για το πώς θα παραταχθεί ο αντίπαλος: «Δεν έχουμε ακόμα μελετήσει τον αντίπαλο. Θα δούμε εάν θα πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν γνωρίζω πολύ τον αντίπαλο γιατί είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ αλλά από του χρόνου θα έχω μια καλύτερη εικόνα».

Για την αλλαγή προπονητή στην αντίπαλη ομάδα: «Όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή έρχεται ένα θετικό σοκ αλλά πιστεύω και ελπίζω αυτό να μην συμβεί και να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι πρέπει να έχει η ομάδα για να πάρει τη νίκη: «Θα πρέπει να σκοράρουμε σίγουρα γρήγορα και να προσέξουμε την άμυνά μας. Όλη η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x