Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Γκουντογκάν η επιστροφή, όπως κάποτε του Ανρί, του Ντρογκμπά, του Φάουλερ, του Κριστιάνο και του Ίαν Ρας!

Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τον Ιλκάι Γκιουντογκάν; «Θρύλο» της Σίτι, έχοντας κατακτήσει τα πάντα, αλλά πήγε στην Μπαρτσελόνα, δεν ταίριαξε και αμέσως, πήρε τηλέφωνο τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Άκουσε αυτό που ήθελε: «γύρνα». Και είναι ξανά στο «Έτιχαντ». Δεν είναι ο μόνος που επέστρεψε στην ομάδα που ξεχώρισε, στην Αγγλία. Αλλά πώς να μην ξεχωρίζουν οι επιστροφές του Ανρί, του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Ντρογκμπά και του Ρόμπι Φάουλερ; Πιθανώς, η μεγαλύτερη όλων ήταν εκείνη του Ίαν Ρας προ Premier League.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Πριν από τέσσερις ημέρες, στην στήλη μου εδώ, στο England365, έγραψα ένα κομμάτι, αναφορικά με το πόσο σημαντική είναι η επιστροφή του Ιλκάι Γκιουντογκάν στη Μάντσεστερ Σίτι.

Νομίζω όλοι θα συμφωνήσουμε και… συμφωνήσαμε σε αυτό. Πρόκειται για μία win win συνθήκη, με τον Γερμανό να γυρνά σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει, και τους «πολίτες» να θέλουν να τον αξιοποιήσουν και πάλι, από την στιγμή που ποτέ δεν τον αντικατέστησαν πραγματικά. Δίχως φυσικά να υποτιμώ τον Ματέο Κόβασιτς, ο οποίος ήταν εκπληκτικός κόντρα στην Τσέλσι, στην πρεμιέρα, αλλά είδατε πως απέναντι στην Ίπσουιτς τραυματίστηκε.

Με αφορμή το «ναι» λοιπόν, του Γκιουντογκάν στη Σίτι, αλλά και το ανάποδο, σκέφτηκα να σας φτιάξω ένα κομμάτι, που να περιλαμβάνει και να έχει συγκεντρωμένες τις πιο σημαντικές επιστροφές παικτών στην ομάδα που αναδείχθηκαν, στην Premier League. Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x