Euro

Γκέκας: «Σε κάθε ματς για τη νίκη»

Στις κλιματολογικές συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει η Εθνική στη Βραζιλία αναφέρθηκε ο Φάνης Γκέκας, τονίζοντας ότι η «γαλανόλευκη» θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο Μουντιάλ.

Καμία σχέση το κλίμα που έχουν συνηθίσει επί ευρωπαϊκού εδάφους δεν έχουν οι συνθήκες στη Βραζιλία, όπως παραδέχθηκε ο Φάνης Γκέκας.

Ο Λαρισαίος επιθετικός τόνισε ότι εκείνος και οι υπόλοιποι διεθνείς «έχουν θέμα» με τη ζέστη και την υγρασία, αλλά στόχος τους είναι να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση κόντρα στην Κολομβία.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο 34χρονος φορ στο blog του στη Vodafone

Η ομάδα γίνεται καλύτερη μέρα με τη μέρα. Φάνηκε στους αγώνες αλλά το βλέπουμε κι εμείς καθημερινά στις προπονήσεις.

Στο Αρακαζού βέβαια έχουμε σημαντικό θέμα με τη ζέστη και την υγρασία αλλά γι' αυτό ήρθαμε νωρίς εδώ για να μπορέσουμε να εγκλιματιστούμε όσο γίνεται περισσότερο.

Στο παιχνίδι με την Κολομβία θα είμαστε πανέτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη διοργάνωση. Κάθε παιχνίδι του ομίλου είναι ξεχωριστό και χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση, αλλά σε όλα θα παίξουμε για τη νίκη. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε μόνο την Κολομβία και μόνο όταν περάσει αυτό το ματς θα ασχοληθούμε με τον επόμενο αντίπαλο. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι σα να είναι το μοναδικό παιχνίδι του τουρνουά για μας… μέχρι το επόμενο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x