Δελτία Τύπου

Γιορτάζει η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα

Δεν ξανάγινε ο σούπερ χορός της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου και με οικοδεσπότη τον μεγάλο Νότη Σφακιανάκη!

Την προσεχή Παρασκευή (15/1) η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα διοργανώνει τον ετήσιο χορό της στο «Fantasia» παρέα με τον Νότη Σφακιανάκη!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Σχέσης Φίλων Μπαρτσελόνα

«Τρελαίνομαι» τραγουδούσε ο Νότης Σφακιανάκης στον πρώτο του δίσκο. Και εσείς θα τρελαθείτε, όταν θα μάθετε τις εξαιρετικές τιμές με τις οποίες μπορείτε να γιορτάσετε μαζί μας και τον σπουδαίο καλλιτέχνη, στον ετήσιο χορό της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα, ο οποίος θα λάβει χώρα στην «Fantasia» (Λεωφόρος Ποσειδώνος 5 στο Ελληνικό), την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου. Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί με την φωνή του μεγάλου Νότη και την Μπάρσα πάντα στην καρδιά!

inner

Η πρόσκληση (25 ευρώ) περιλαμβάνει πλήρες γεύμα, η φιάλη του κρασιού ανά τρία άτομα είναι μόλις στα 42 ευρώ (10 ευρώ η μπύρα και πέντε τα αναψυκτικά), ενώ το ουίσκι ανά έξι άτομα στα 90 ευρώ (το απλό) και στα 110 (το σπέσιαλ).

Τέτοιες τιμές, ειδικά και μόνο για εμάς! Από αυτήν την βραδιά δεν πρέπει να λείψει κανείς! Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6987-778125 και 211-0198907

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρσελόνα σας περιμένουν! Γιατί οι καλύτεροι γιορτάζουν, πάντα στους καλύτερους!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x