sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Γεωργιάδης σημαίνει... play-offs!

Υπάρχει κάποιος κοινός παρονομαστής στα τρία χρόνια του Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι του ΠΑΟΚ; Και η τρίτη σεζόν ολοκληρώνεται με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο!

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του, έχοντας στον πάγκο τον Γιώργο Γεωργιάδη. Γιώργος Δώνης, Χουμπ Στέφενς και Άγγελος Αναστασιάδης ξεκίνησαν με όρεξη και… όνειρα τις τρεις προηγούμενες χρονιές, αλλά κάπου στην πορεία τα «χάλασαν» και ο Ιβάν Σαββίδης αναγκάστηκε να τους δείξει την πόρτα της εξόδου.

Του Τάσου Νικολόπουλου

Πιστός «στρατιώτης» του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης αναλαμβάνει και πάλι το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει την ομάδα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Την περίοδο 2012-13 , μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γιώργος Δώνης απομακρύνθηκε. Ο Γεωργιάδης παίρνει το… ρίσκο και οδηγεί τον «δικέφαλο του Βορρά» στην πρώτη θέση των play-offs, αφήνοντας πίσω τους Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο απολογισμός ήταν τρεις νίκες και τρεις ήττες.

Τη σεζόν 2013-14, ο Χουμπ Στέφενς, που είχε έρθει «μετά βαΐων και κλάδων», απομακρύνθηκε μετά την ισοπαλία με τον Εργοτέλη στις 2 Μαρτίου. Στα επτά εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, μέτρησε τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ στα play-offs είχε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση πίσω από τον Παναθηναϊκό. Επίσης, σε τρία παιχνίδια Κυπέλλου, μέτρησε μια νίκη και μια ήττα στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό και την συντριβή 4-1 από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Έναν χρόνο μετά, αναλαμβάνει και πάλι πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά το «διαζύγιο» με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει να δώσει, όπως συνέβη και πέρυσι, επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου με αντιπάλους τους: Εργοτέλη, Πανθρακικό, Skoda Ξάνθη, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό και Πανιώνιο, ενώ θα ακολουθήσει η διαδικασία των play-offs.

Συνολικά, ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ 167 ημέρες. Σε συνολικά 22 παιχνίδια, ο απολογισμός του είναι 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x