sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ευνοημένη η «Μπάρτσα»;

Οι εχθροί της μιλούν για εύνοια από τη διαιτησία και την αποκαλούν UEFA-lona.Οι φίλοι της υποστηρίζουν πως ομάδα που επιτίθεται, θα πάρει μοιραία και σφυρίγματα. Εμείς σας παρουσιάζουμε τους αριθμούς.

Πολύς λόγος έγινε και πάλι για μια διαιτησία σε αγώνα της Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League, οι αντίπαλοί της είχαν μια αποβολή κι ένα πέναλτι σε βάρος τους. Οι πολέμιοι των Καταλανών άρχισαν να μιλούν πάλι για… UEFA-lona και οι υπέρμαχοί της για φυσικό κέρδος μιας ομάδας που επιτίθεται.

Σεβαστή η κάθε άποψη. Εμείς, ας δούμε απλώς τα στοιχεία. Η χθεσινή αποβολή ήταν η 29η για αντίπαλος της «Μπάρτσα» στην ιστορία της στο Champions League. Αμέσως δεύτερες ομάδες στη λίστα είναι Άρσεναλ και Μπάγερν με 18, ενώ ακολουθεί η Αϊντχόφεν με 16, η Μαν. Γιουνάιτεντ με 14 και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Πόρτο και Γαλατάσαραϊ με 13.

Παράλληλα, στο Champions League η Μπαρτσελόνα έχει δει 477 αντιπάλους να δέχονται κίτρινη κάρτα και μόλις 319 παίκτες της να τιμωρούνται, ενώ η αντίστοιχη αναλογία σε κόκκινες κάρτες είναι 29 προς 7 και στα πέναλτι 36 προς 16.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x