Europa League

Έτσι θα παίξει η Φιορεντίνα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με αλλαγές αλλά και σημαντικές επιστροφές θα παραταχθεί η Φιορεντίνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Ιταλία. Επιστρέφει το… βαρύ πυροβολικό για τους «βιόλα» αφού ο Μάριο Γκόμεζ θα είναι ενδεκαδάτος.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια δύσκολη δοκιμασία στη Φλωρεντία, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς θα κοντραριστούν την Πέμπτη με την Φιορεντίνα, με τους Ιταλούς να θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση ως πρώτοι από τον 11ο όμιλο.

Οι «βιόλα» οι οποίοι προέρχονται από μία ακόμη κακή εμφάνιση απέναντι στη Σαμπντόρια, που έφερε την ήττα με 3-1 και έχουν μπροστά τους ντέρμπι με τη Νάπολι, θα πραγματοποιήσουν πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Κάτι που δεν προβληματίζει βέβαια τον Βιντσέντσο Μοντέλα ο οποίος διαθέτει στα χέρια του ένα πολύ πλούσιο ρόστερ.

Η άμυνα σε σχέση με τη Σαμπντόρια θα είναι τελείως διαφορετική, αφού κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ταταρουσάνου, ενώ την τετράδα των αμυντικών θα αποτελούν από αριστερά προς τα δεξιά οι: Τόμοβιτς, Γκονζάλο, Σάβιτς (θέση διεκδικεί και ο Μπαμπάσαντα) και Πασκουάλ.

Στα χαφ ο Μπαντέλι έχει… καπαρώσει τη θέση του αμυντικού μέσου. Μπροστά του θα είναι ο Κούρτιτς, αλλά και ένας εκ των Ακουιλάνι και Μπόρχο Βαλέρο, αν και δεν αποκλείεται η συμμετοχή του Λαζάρι στην αρχική ενδεκάδα.

Η τριάδα που συμπληρώνει το 4-3-3, το οποίο σκέφτεται ο τεχνικός της Φιορεντίνα είναι και ο μεγάλος πονοκέφαλος του Άγγελου Αναστασιάδη. Κουαδράδο, Βάργκας και Μάριο Γκόμεζ θα απασχολούν τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, με τον Γερμανό επιθετικό να επιστρέφει ως ενδεκαδάτος μετά από τις 21 Σεπτεμβρίου.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x