Stoiximan Super League

Ετοιμάζει «λίφτινγκ» ο Σούλης

Σε αρκετές αλλαγές στη μεσαία γραμμή του Άρη προχωρά ο Σούλης Παπαδόπουλος, με στόχο οι Θεσσαλονικείς να έχουν την κατοχή της μπάλας στην προσεχή αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

«Πονοκέφαλο» αποτέλεσε για τον Σούλη Παπαδόπουλο η αγωνιστική συμπεριφορά της μεσαίας γραμμής του Άρη στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Για αυτό τον λόγο ο έμπειρος προπονητής ετοιμάζει αλλαγές για να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος τεχνικός σκέφτεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Γιάννη Παπαδόπουλο αντί του κουρασμένου από τα συνεχόμενα παιχνίδια Τσιάρα.

Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι ο Καμινιώτης είναι τραυματίας και ο Πουλίδο έχει πρόβλημα, με τον Παπαδόπουλο να επιλέγει τους Οικονομόπουλο, Ηρακλή και Νταμαρλή.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί σε κάποιον άλλον ρόλο ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα και να δημιουργήσει.

Η σημερινή προπόνηση είναι καθοριστική για τις τελικές αποφάσεις του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος αναζητεί τον ιδανικό συνδυασμό στη μεσαία γραμμή του Άρη για να έχει τον έλεγχο του αγώνα με τον Πλατανιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x