sport-fm.gr ΘΕΜΑ

«Έσπασε» τη γκίνια ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ με γκολ του Λέο Μάτος, που δεν έπρεπε να μετρήσει και το οποίο είναι το πρώτο του «δικεφάλου του Βορρά» σε β’ ημίχρονο μετά από δέκα(!) αγώνες πρωταθλήματος.

Εκτός από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και το ξεκάθαρο πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα τη φετινή σεζόν, αρκετός λόγος έχει γίνει και για το γεγονός ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» αδυνατεί να σκοράρει στο β’ ημίχρονο των αγώνων του. Μπορεί να μην έπρεπε να μετρήσει το γκολ (ένα άουτ μετατράπηκε σε κόρνερ) του Λέο Μάτος στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, που έκρινε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο, είναι το πρώτο που πέτυχε η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς στο β’ 45άλεπτο, μετά από δέκα αγώνες πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ είχε να πετύχει γκολ στο β’ ημίχρονο κάποιου αγώνα πρωταθλήματος από τις 23 Μαΐου 2016, όταν ο Ρόμπερτ Μακ σκόραρε στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των play-offs της Super League και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 0-2. Έκτοτε και σε εννιά παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, ο «δικέφαλος» δεν είχε καταφέρει να σκοράρει.

Αναλυτικά:

Σεζόν 2015-16: Play-offs

ΠΑΟΚ Πανιώνιος Ημ. 2-0 / Τελ. 2-0

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Ημ. 1-1 / Τελ. 1-1

Σεζόν 2016-17: Κανονική περίοδος

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός Ημ. 2-0 / Τελ. 2-1

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ Ημ. 0-2 / Τελ. 1-2

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0

Βέροια-ΠΑΟΚ 0-0

ΠΑΟΚ-Ηρακλής Ημ. 1-0 / Τελ. 1-0

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Ημ. 1-1 / Τελ. 2-1

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x