F1

Επισημοποίησε την αποχώρησή του από τη Formula 1 ο Ρικιάρντο: «Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι»

Μέσω μιας ανάρτησής του στα social media, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Formula 1!

Επισημοποίησε την αποχώρησή του από τη Formula 1 ο Ντάνιελ Ρικιάρντο!

Όπως αναμενόταν, το Grand Prix της Σιγκαπούρης ήταν το τελευταίο στο οποίο πήρε μέρος ο 35χρονος Αυστραλός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν έκατσε πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου της RB.

Ο Ρικιάρντο ξεκίνησε την καριέρα του στη Formula 1 το 2011 ως πιλότος της HRT, ενώ την επόμενη χρονιά μετακόμισε στη Red Bull, αφού αρχικά εντάχθηκε στο δυναμικό της Toro Rosso. Από το 2014 έως το 2018 οδήγησε τη Red Bull, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε σε Renault και McLaren.

«Απόλαυσα αυτό το άθλημα ολόκληρη τη ζωή μου. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους που έπαιξαν τον ρόλο τους κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Ευχαριστώ και τους fans, οι οποίοι αγαπούν το άθλημα περισσότερο από εμένα. Πάντα υπήρχαν τα πάνω και τα κάτω, αλλά ήταν διασκεδαστικό και για να είμαι ειλικρινής, δεν θα άλλαζα τίποτα. Μέχρι την επόμενη περιπέτεια...», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.




Νωρίτερα, η RB είχε ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, τον νεαρό Νεοζηλανδό, Λίαμ Λόσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x