Γαλλία

Επίσημα στη Σεντ Ετιέν ο Σισοκό

Παίκτης της Σεντ Ετιέν είναι και επίσημα ο Ιμπραΐμ Σισοκό, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Βόλφσμπουργκ, με οψιόν αγοράς.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα και με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιμπραΐμ Σισοκό. Ο Ιβοριανός εξτρέμ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Βόλφσμπουργκ, με οψιόν αγοράς ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι «στεφανουά» θα είναι η τέταρτη ομάδα της καριέρας του 21χρονου εξτρέμ, μετά την Κοΐμπρα, τον Παναθηναϊκό και τη Βόλφσμπουργκ, στην οποία ανήκει. Η επίσημη παρουσίασή του από τη Σεντ Ετιέν είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (29/7).

Παράλληλα, η Σεντ Ετιέν προχώρησε και σε άλλη μία μεταγραφή αυτή του Φρανκ Ταμπανού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και κόστισε στους «στεφανουά» περίπου 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Τουλούζ. Όπως και ο Σισοκό, έτσι και ο 24χρονος, τη Δεύτερα (29/7) θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και θα παρουσιαστούν και επίσημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x