Επικαιρότητα

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας: Παραλίγο να πιαστούν άγρια στα χέρια υποστηρικτές του Κασσελάκη με μέλη της πλειοψηφίας!

Σκηνές απείρου κάλους στον ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας και επεισόδια με προπηλακισμούς, όταν υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη φέρονται να συγκεντρώθηκαν και να αποδοκίμασαν τα μέλη και τα στελέχη!

Ροντέο έγιναν στον ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας! Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση εκεί, προκειμένου να συζητηθούν τα προσυνεδριακά κείμενα ενόψει του έκτακτου συνεδρίου του κόμματος.

Όπως καταγγέλλουν, λοιπόν, μέλη της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας, υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη από άλλες περιοχές φέρονται να συγκεντρώθηκαν και να αποδοκίμασαν τα μέλη και τα στελέχη, που συμμετείχαν στη συνεδρίαση. Όπως καταγγέλλουν, σημειώθηκαν προπηλακισμοί εναντίον τους από άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ -υποστηρικτές του πρώην προέδρου. Μάλιστα, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα οι παριστάμενοι παραλίγο να… πιαστούν άγρια στα χέρια!

Υπενθυμίζεται ότι αύριο συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την συλλογή στοιχείων και υπογραφών από τον Στέφανο Κασσελάκη, κίνηση, που έχει γίνει δεκτή με ιδιαίτερη σφοδρότητα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x