Επικαιρότητα

Ώρες αγωνίας για τη Μαρινέλλα μετά την κατάρρευση επί σκηνής

Κρίσιμη η κατάσταση της εμβληματικής ερμηνεύτριας, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία». Μηνύματα συμπαράστασης και ευχές από τους θαυμαστές της.

Αγωνία για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της βραδιάς. Επρόκειτο για το αγαπημένο «Εγώ και Εσύ» (Τα λόγια είναι περιττά). Η εμβληματική ερμηνεύτρια έχασε την ισορροπία της και κατέρρευσε. Αμέσως έσπευσαν άτομα για να τη σηκώσουν και τη μετέφεραν στο καμαρίνι της. Ο κόσμος παρακολουθούσε με αγωνία το συμβάν.

Η ερμηνεύτρια δέχθηκε στα παρασκήνια τις πρώτες βοήθειες από γιατρό, ο οποίος έκρινε ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή και πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο «ΥΓΕΙΑ».

Υποβλήθηκε σε εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή της υγείας της είναι κρίσιμη. Ανακοίνωση από το θεραπευτήριο αναμένεται σήμερα, Πέμπτη.

Την ίδια ώρα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με μηνύματα θαυμαστών που εύχονται η αγαπημένη ερμηνεύτρια να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας.







Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x