Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα σύγκρουση και για τον χώρο του συνεδρίου

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι Live» που βρίσκεται στην Ιερά Οδό – Ερωτήματα από Κασσελάκη, αιχμηρή απάντηση Φάμελλου

Ο νέος εσωκομματικός καβγάς στην Κουμουνδούρου αφορά το μέρος που θα διεξαχθεί το συνέδριο. Την Πέμπτη το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεδρίασε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή και η ενημέρωση που υπήρξε είναι πως το κόμμα θα κλείσει το νυχτερινό κέντρο «Γκάζι Live», που βρίσκεται στην Ιερά Οδό, προκειμένου να διεξαχθεί το συνέδριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το στάδιο του Τάε Κβο Ντο δεν ήταν διαθέσιμο για το τριήμερο 8-10 Νοεμβρίου παρά μόνο για το επόμενο Σαββατοκύριακο, που όμως είναι ο εορτασμός της επετείου της 17 Νοέμβρη. Παράταση δυο εβδομάδων δεν θα μπορούσε να υπάρξει, καθώς για τις 24 του άλλου μήνα είναι προγραμματισμένες οι εκλογές.

Η ένσταση της πλευράς Κασσελάκη αφορούσε τη χωρητικότητα, σε συνδυασμό με τις σκέψεις που είχαν διατυπωθεί, η διαδικασία να είναι υβριδική με συμμετοχή των αντιπροσώπων και μέσω zoom. Με φόντο αυτές τις εξελίξεις, από το γραφείο του τέως προέδρου άρχισαν να πέφτουν «βροχή» τα ερωτήματα: «Ποιες ακριβώς ενέργειες έχουν γίνει για την αναζήτηση χώρου διεξαγωγής του συνεδρίου και πότε ξεκίνησαν; Υπάρχει σύμβαση μίσθωσης χώρου; Ποια εταιρεία έχει αναλάβει τη διαδικασία των εκλογών; Γιατί δεν έχει ανοίξει ακόμη η καμπάνια για το συνέδριο;». Ενημέρωση για τον συγκεκριμένο χώρο στα μέλη του κόμματος, πάντως, φέρεται να υπήρξε και σε παλαιότερες συνεδριάσεις.

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Σωκράτης Φάμελλος από την Αχαΐα τα ερωτήματα της πλευράς Κασσελάκη. «Αναρωτιέμαι αν σχεδιάζει ο τέως πρόεδρος να στείλει νέο εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ. Πόσο υποκριτικό είναι κάποιος να ρωτάει αν έχουμε καμπάνια για τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ταυτόχρονα διαπιστώνουμε ότι υλοποιεί μια καμπάνια σε ένα παράλληλο σάιτ που λειτουργεί ανταγωνιστικά και ταυτόχρονα μας ρωτάει αν κάνουμε καμπάνια για το συνέδριο».

Δηκτικά αναφέρθηκε στην επιλογή του χώρου ο Πέτρος Παππάς στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ: «Εάν θέλουν θα μπορούσαν να το κάνουν σε ένα υπαίθριο παζάρι, σε μια καφετέρια, σε ένα εγκαταλελειμμένο τσίρκο ενδεχομένως. Αφού επιλέγουν κάποια μπουζούκια τα οποία έχουν κλείσει εδώ και χρόνια. Μπορούμε και χαμηλότερα πραγματικά. Ολο αυτό εξυπηρετεί το σχέδιο αυτό του μικρού περιορισμένου ΣΥΡΙΖΑ».

Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει κανονικά την προεκλογική του εκστρατεία και την Τετάρτη πιθανότατα να παρουσιάσει την πλατφόρμα του στο κέντρο της Αθήνας. Χθες επισκέφθηκε την Εδεσσα, ξεκαθαρίζοντας εκ νέου πως τον τελευταίο λόγο τον έχει η βάση, τονίζοντας πως «δεν με έχουν διαγράψει και μόνο ο λαός διαγράφει». Στον Πύργο θα βρεθεί σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος και στην Αργολίδα ο Παύλος Πολάκης.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x