Επικαιρότητα

Φωτιά στην Εύβοια και τον Ασπρόπυργο - «Σηκώθηκαν» αεροσκάφη και ελικόπτερα

Έσπευσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Πισσώνας στο δήμο Πεσσαπιων στην Εύβοια σε χορτολιβαδική έκταση.

Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος 12 οχήματα, 5 αεροσκάφηκαι 3 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα συντονιστικό.

Παράλληλα, πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στον Ασπρόπυργο σε χαμηλή βλάστηση. Επί τόπου έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 4 οχήματα.

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα στο Αχλαδοχώρι Σερρών. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για φωτιά στον Όρβηλο από τις 18 Ιουλίου, η οποία επεκτάθηκε και αναζωπυρώθηκε σε περιοχές του Αχλαδοχωρίου. Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού και από αέρος. Ειδικότερα επί τόπου επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, 60 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 17 οχήματα.

Μήνυμα από το 112 εστάλη τα ξημερώματα στους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η φωτιά στο Πευκοδάσος Κιλκίς

Διαδοχικά 3 πυρκαγιές ξέσπασαν στον δήμο Παιονίας Κιλκίς σε λιγότερο από μία ώρα και με απόσταση 2 χλμ μεταξύ τους , ανέφερε σε ανάρτησή του χθες βράδυ ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x