Επικαιρότητα

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας: Επίθεση με κλοτσιές και μπουνιές δέχθηκαν πατέρας και γιος στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι δράστες τους χτύπησαν και τους πήραν ρούχα που φορούσαν, ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά της μηχανής στην οποία επέβαιναν. Η αστυνομία αναζητά πληροφορίες και οπτικό υλικό από την επίθεση.

Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Πέμπτης, όταν πατέρας και γιος που επέστρεφαν από το Ολυμπιακό Στάδιο μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Τσέλσι δέχθηκαν επίθεση με μπουνιές και κλοτσιές.

Τα θύματα, 22 και 52 ετών, επέβαιναν σε μηχανή και επιστρέφοντας στο σπίτι τους στο Ίλιον, σταμάτησαν σε κόκκινο σηματοδότη στην οδό Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί τους επιτέθηκαν από πίσω οκτώ άτομα νεαρής ηλικίας, που φορούσαν μαύρα ρούχα και περιλαίμια.

Τούς έριξαν από τη μηχανή και άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές και κλοτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ενώ τους έβριζαν και τους απειλούσαν ότι θα τους σκοτώσουν.

Οσο τα θύματα ήταν πεσμένα στην άσφαλτο, οι δράστες άρπαξαν από τον 52χρονο ένα κασκόλ της Τσέλσι, και από τον γιο του το μπουφάν και το φούτερ της ομάδας του Παναθηναϊκού, το κράνος που φορούσε, το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά της μοτοσικλέτας του.

Οι δράστες στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας προς την οδό Αδάνων. Τα θύματα ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, αλλά οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δεν μπόρεσαν να τους εντοπίσουν.

Η αστυνομία αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής, που έχουν καταγράψει την επίθεση αλλά και τη διαφυγή των δραστών.

Πήγη: kathimerini.gr, EΡΤ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x