Επικαιρότητα

Μαρινέλλα: Τι λέει το Ιατρικό Ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Στην εντατική του Νοσοκομείου Υγεία η Μαρινέλλα

Δύσκολες οι ώρες που περνάει η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια, Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της χθες το βράδυ στη σκηνή του Ηρωδείου και τη μεταφορά της εσπευσμένα στο νοσομείο με ασθενοφόρο με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Δυστυχώς οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν πριν από λίγη ώρα με το Ιατρικό Ανακοινωθέν που εξέδωσε ο θεράπων Ιατρός της Ηλίας Πολιτάκης, στενός της φίλος και προσωπικός της γιατρός που ήταν και αυτός που σηκώθηκε από τη θέση του την ώρα του σοκαριστικού γεγονότος και έσπευσε στη σκηνή για να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Λίγο πριν ανεβούν και οι διασώστες που βρίσκονται πάντα στον χώρο στις εκδηλώσεις για παν ενδεχόμενο. Και ήταν αυτός που τη συνόδευσε μαζί τους στα παρασκήνια, παρέμεινε δίπλα της μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και ακολούθησε την πορεία του μέχρι το νοσοκομείο Υγεία μένοντας συνεχώς το πλευρό της και κατά τη διάρκεια όλων των απαραίτητων εξετάσεων.

Μαρινέλλα: Τι λέει το Ιατρικό Ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

"Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22.30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.
Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης"

Σύμφωνα με womenonly.gr, η Μαρινέλλα μετά το λιποθυμικό επεισόδιο στη σκηνή του Ηρωδείου την ώρα που τραγουδούσε το "Εσύ κι εγώ", το τρίτο μόλις τραγούδι του προγράμματος της επετειακής συναυλίας της, ανέκτησε τις αισθήσεις της και είχε πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον της και στα παρασκήνια και κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο ΄έσπευσαν φυσικά άμεσα τα μέλη της οικογένειάς της αλλά και ο στενός της φίλος Τάκης Ζαχαράτος αργά το βράδυ. Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε ισχυρό πονοκέφαλο αρκετή ώρα πριν από τη συναυλία της αλλά δε θέλησε να ακυρώσει τη βραδιά.

Όσοι βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τη συναυλία και ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ μας μετέφεραν πως κάτι δεν πήγαινε καλά από την έναρξη κιόλας της βραδιάς αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την κατάληξη που πάγωσε το πανελλήνιο.

Πηγή: womenonly.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x