Επικαιρότητα

Ισραηλινός υπ. Αμυνας: Έτοιμοι να περάσουμε στο επόμενο στάδιο του πολέμου

Οι IDF προετοιμάζονται για περαιτέρω ενέργειες, διεμήνυσε ο Γκάλαντ.

Πυρετώδεις φαίνεται πως είναι οι προετοιμασίες του Ισραήλ για την απάντηση στις επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ιράν με βαλλιστικούς πυραύλους την 1η Οκτωβρίου, με τον υπουργό Άμυνας της χώρας να κάνει λόγο για «επόμενο στάδιο του πολέμου».

«Μετακινούμαστε από μια κατάσταση ήττας του εχθρού σε μια κατάσταση καταστροφής ανατινάζοντας σήραγγες, αποθήκες πυρομαχικών, διαλύοντας τη Χεζμπολάχ» είπε ο Γκάλαντ, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο βόρειο Ισραήλ, όπου η 98η μεραρχία του ισραηλινού στρατού πραγματοποιεί επιχειρήσεις εναντίον της φιλοϊρανικής οργάνωσης στη γειτονική χώρα.



«Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην ολοκλήρωση της αποστολής, αν και υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν. Οι IDF προετοιμάζονται για περαιτέρω ενέργειες, αλλά πρωτίστως εκτελούν σωστά αυτή την επιχείρηση», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας.

Χθες, λίγες ώρες μετά τη στοχοποίηση της εξοχικής κατοικίας του, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έκανε λόγο για απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του και για άμεση απάντηση στους συμμάχους του Ιράν.

Σημειώνεται πως σε λίγο αναμένεται και το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας που έχει συγκαλέσει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου στο στρατιωτικό αρχηγείο Kirya στο Τελ Αβίβ.

Πηγή: Kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x