Επικαιρότητα

Ηράκλειο: 27χρονος τράκαρε στη συνέχεια τσακώθηκε με τον εμπλεκόμενο οδηγό και μετά τον πάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο

Το ατύχημα είχε μόνο υλικές ζημιές όμως οι δύο νεαροί οδηγοί άρχισαν να διαπληκτίζονται - Ο καβγάς πήρε γρήγορα διαστάσεις με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στην καρδιά του Ηρακλείου, με απολογισμό τον τραυματισμό ενός 27χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

Σύμφωνα με το cretalive όλα ξεκίνησαν με αφορμή ένα τροχαίο με υλικές ζημιές που έγινε στην πλατεία Κορνάρου και στο οποίο ενεπλάκη ο 27χρονος με τη μοτοσικλέτα του και ένας 24χρονος που οδηγούσε ένα αγροτικό φορτηγό.

Μολονότι το ατύχημα ήταν μόνο με υλικές ζημιές, οι δύο νεαροί οδηγοί άρχισαν να διαπληκτίζονται στον δρόμο. Ο καβγάς πήρε γρήγορα διαστάσεις με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει στο οδόστρωμα, πιθανότατα μετά από σπρώξιμο, ο 27χρονος δικυκλιστής τη στιγμή που από το σημείο διερχόταν άλλο ΙΧ.

Το διερχόμενο όχημα πάτησε τον 27χρονο στο πόδι, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, όπου θα υποβληθεί και στο αναγκαίο χειρουργείο.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x