Επικαιρότητα

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Περιμένοντας την 32χρονη, πήδηξε από μπαλκόνι α' ορόφου πάνω στον ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού την σκότωσε, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Αμφιλοχία το πρωί του Σαββάτου, 13 Ιουλίου, με ένα αποτρόπαιο έγκλημα που βύθισε την τοπική κοινωνία στο πένθος.

Το περιστατικό αφορά τη δολοφονία μιας 37χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-maistros.gr, το δραματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η 37χρονη γυναίκα επέστρεψε σπίτι της τα ξημερώματα.

Ο σύζυγός της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση, είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Ο δράστης, περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Οι δύο νέοι, 37 και 42 ετών περίπου, είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον το τελευταίο διάστημα, με τον σύζυγο να μην αποδέχεται τον χωρισμό τους.

Το ζευγάρι άφησε πίσω δύο παιδιά στην εφηβεία.

Η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας είναι συγκλονισμένη από το γεγονός.

Πηγή: e-maistros.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x