Επικαιρότητα

Διάσπαρτες εστίες φωτιάς στην Γαρέα Αρκαδίας - Καλύτερη εικόνα στα πύρινα μέτωπα σε Πλατύ Μεσσηνίας και Ρέθυμνο

Για τις κατασβέσεις κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Νέα πύρινα μέτωπα αντιμετωπίζουν σήμερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στο Ρέθυμνο στην περιοχή Κάτω Σακτούρια, ενώ λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι με μήνυμα από το 112 οι κάτοικοι κλήθηκαν να παραμείνουν σε ετοιμότητα.





Την ίδια ώρα, φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Γαρέα Αρκαδίας όπου πλέον οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθούν να σβήσουν τις διάσπαρτες εστίες φωτιάς που πλέον μείνει. Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου της 9ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη ενώ υπάρχει συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Φωτια - η οποία παρουσιάζει πλέον καλύτερη εικόνα - ξέσπασε νωρίτερα σε αγροτοδασική έκταση και στο Πλατύ Μεσσηνίας. Εσπευσαν 23 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 7 οχήματα και 4 αεροσκάφη.

Στο Βαμβακόφυτο Σερρών υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση.

Στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 8 οχήματα και 1 ελικόπτερα.



Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Πεταλίδι Μεσσηνίας

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι πλέον η φωτιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι την Παρασκευή σε αγροτοδασική έκταση, στο Πεταλίδι Μεσσηνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από το νεκροταφείο στην περιοχή.



Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 29 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x