Επικαιρότητα

Τέλος το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Αυγή»

Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας ενημερώθηκαν νωρίτερα και έλαβαν τη διαβεβαίωση πως δε θα γίνουν απολύσεις.

Αναστέλλεται η καθημερινή έκδοση της ιστορικής εφημερίδας της Αριστεράς «Αυγή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ από κοινού με το Δ.Σ. της εταιρείας έλαβαν αυτή την απόφαση στο περιθώριο των οικονομικών προβλημάτων για τα οποία κάνει λόγο από την πλευρά της Κουμουνδούρου.

Σκοπός είναι να ακολουθηθεί ένα μοντέλο εξυγίανσης τόσο για το έντυπο όσο και για τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», αντίστοιχο με το μοντέλο που θα ακολουθηθεί στο κόμμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξε νωρίτερα σχετική ενημέρωση των εργαζόμενων αλλά και διαβεβαίωση πως δε θα υπάρξουν απολύσεις.

Η έκδοση του κυριακάτικου φύλλου και η λειτουργία της ιστοσελίδας θα συνεχιστεί κανονικά με τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων της καθημερινής έκδοσης να διοχετεύονται στο ενημερωτικό σάιτ, avgi.gr, για το οποίο ειδικότερα θα γίνουν κινήσεις για περαιτέρω ανάπτυξη.

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκαλέσει συνέλευση για το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας. «Μόλις μας ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, κλείνει απο ΑΥΡΙΟ το καθημερινό φύλλο της ΑΥΓΗΣ. Ως εκ τούτου, καλούμε συνέλευση σήμερα στις 7μμ στα γραφεία της εφημερίδας, προκειμένου να οργανώσουμε τη συλλογική μας αντίδραση. Στη συνέλευση θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των σωματείων μας», αναφέρεται στο κάλεσμα τους για τη συνέλευση.

H Aυγή, πρωτοεκδόθηκε τον Αύγουστο του 1952.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x