Δελτία Τύπου

Έπαιξαν για τα παιδιά με νέο-πλασματικές παθήσεις

Στις εγκαταστάσεις του STARFOOTBALL Voulas διοργανώθηκε ένας αγώνας ανάμεσα στην ομάδα του starfc αποτελούμενη από βετεράνους, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους και την ομάδα της UNESCO Πειραιά και νήσων

Στις εγκαταστάσεις του STARFOOTBALL Voulas (Αλκυονίδων 4 Βούλα)διοργανώθηκε ένας σπουδαίος αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα του starfc αποτελούμενη από διεθνείς βετεράνους παίκτες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους και την ομάδα της UNESCOΠειραιά και νήσων.

Την διοργάνωση του αγώνα είχε ο Αντώνης Γλύκας (Γ.Γ των Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιά και διευθυντής αθλητισμού της UNESCO) και ο διευθυντής του αθλητικού κέντρου κ. Π. Γκουγκουλίδης . Πλήθος κόσμου απόλαυσε έναν θαυμάσιο και αμφίρροπο αγώνα με νικήτρια ομάδα του Star Football Club 4-2. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σκόρερ του νικητή ήταν ο Γεωργάτος, ο Λουτσιάνο ντε Σοούζα, ο Γεωργουδάκης και ο αθλητικός συντάκτης Ν.Γαβαλάς.

Για την ομάδα της UNESCO τα τέρματα πέτυχαν ο Πετρόπουλος και ο Σκλάβος. Διαιτητές του αγώνα ήταν: oκ. Λιάπης και οι κυρίες Καλάβρια –Μπαρούνη- Μαραγκού ενώ πολύτιμες υπηρεσίες προσέφεραν οι φυσικοθεραπεύτριες κυρίες Χριστίνα Γαλανοπούλου, Ευαγγελία Φωτεινιά.

Οι πρωταγωνιστές των δυο ομάδων απέσπασαν τα καθολικά χειροκροτήματα για την ποιότητα καλού ποδοσφαίρου και ήταν οι εξής: για την ομάδα του STAR (προπονητής Αντώνης Γλύκας): Σεφερλής, Πανταζής, Μουκέας, Αποστολάκης, Γκούμας, Θειακός, Ιμβριος, Φυλακούρης, Καραφέσκος, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, Γεωργάτος, Αρδίζογλου, Γεωργουδάκης, Μπονόβας, Καρασαβίδης, Σιδέρης, Διαμαντόπουλος, Παγιωτέλης, Γαβαλάς, Γλύκας, Χριστοφορίδης, Καπίρης, Αρβανιτάκης, Ζαρωτιάδης, Αντζουλάτος, Ζαχαράτος, Λυκουσάς και Ζήσης.

Για την ομάδα της UNESCO(Προπονητής Καν.Τσίρμας): Μακρυγιαννέλης,( Γαβρίλης), Μπαζίνας, Μπούγας, Μπολοβίνος, Παπαλεξάνδρου, Πετροπουλός, Τριανταφύλλου, Σκλάβος, Δημόπουλος, Ντούσιας, Μπάκας, Τζέβρετζης, Λαμπρινίδης, Κουντής, Γραμματικός, Καραντζάκης, Σαρρής, Σιαμέτης, Αποστολόπουλος, Κοντζαπαναγιώτης, Ηλίας Κώστας, Λεβεντογιάνης, Παναγιωτίδης, Χαβιαράς, Μίχας.

Χαιρετισμό απεύθυναν στους παρευρισκομένους οι κ. Λευτέρης Πανταζής και Αντώνης Γλύκας.

Τιμήθηκαν από τους διοργανωτές η πρόεδρος του ιδρύματος «ΕΛΠΙΣ» για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το σημαντικό έργο του ιδρύματος για τα παιδιά, καθώς και ο πρόεδρος της UNESCOκ . Μαρωνίτης. Ενώ το STARFOOTBALLCLUB τίμησε με μετάλλια τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ενώ πλακέτες απένειμε η UNESCOστο ίδρυμα «Ελπίς» και στο STARFOOTBALLCLUB.

Πριν την έναρξη του αγώνα ανεκρούστει ο εθνικός μας ύμνος και τον παρακολούθησαν πολλοί επίσημοι μεταξύ των οποίων ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Γλυφάδας Πατήρ Αντώνιος, το μέλος του Δ.Σ. της ‘’ Ελπίδας’’, κ. ΑλίναΜινέτα, η κ. Αντζυ Αποστόλου, ο πρόεδρος της ένωσης παλαιμάχων του Πειραιά κ. Νίκος Σιδηρόπουλος με τον κ. Κωνσταντινίδη καθώς και οι αθλητικοί παράγοντες Ζαφείρης, Καραντάνης, Τουλγέρογλου, Ψαράς, Αδαμόπουλος, Μουλαζινάκης, ο προπονητής των παλαιμάχων του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Τζανετουλάκος, ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα κ. Αδαμάκης με τον προπονητή του κ .Σάννη, η πρόεδρος πολιτιστικού φορέα της ομοσπονδίας εφοριακών κα. Σακισλή και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού της ΑΔΕΔΥ κ. Δημήτρης Μίχας.

Τέλος η UNESCO Πειραιά απένειμε τιμητική διάκριση στο ίδρυμα Ελπίδα και στο StarFootballClub.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x